050 313 9082

info@rarebit.fi

Ohjelmointi


Ohjelmointia monipuolisesti web- ja laitepuolelle


Tarjoamme ohjelmointia erilaisiin tarpeisiin. Voimme kehittää laitteisto-ohjelmia, alusta alkaen uusia ohjelmia, web-sivustoja, ja käyttäjätilipohjaisia räätälöityjä web-sovelluksia. Ohjelmointi- ja graafinen osaaminen kulkevat meillä käsi kädessä. Tämä mahdollistaa ulkoasun, käyttöliittymän ja toiminnallisuuden saumattoman suunnittelun ja toteutuksen.

Kokemusta meillä on esimerkiksi seuraavista koodi- ja ohjelmointiympäristöistä: Html5, CSS3, iOs, Android, Java, C#, C++, Jquery, Javascript, XML, MySql, PHP, ASP.net MVC jne. Tiimimme pystyy tarpeen tullen tekemään monenlaisia erilaisia ohjelmistoja niin internetiin kuin käyttöjärjestelmiin. Myös laitepuolen ohjelmointi on meillä hallussa. Tämän myötä myös räätälöidyt integroidut laite- ja web-puolen ratkaisut onnistuvat kauttamme vaivattomasti.

Pystymme kehittämään sovelluksia iOs, Android ja Windows-käyttöjärjestelmiin. Olemme kehittäneet myös Linux-järjestelmiin sovelluksia. Erikoisosaamiseemme kuuluu datan siirto langattomasti sulautettujen järjestelmien, tietokoneiden ja tarvittaessa mobiililaitteiden kanssa. Pystymme valmistamaan myös asiakkaan toiveiden mukaiset elektroniikkalaitteet esimerkiksi antureiden datan lukemiseen tai muuhun tiedonkeruuseen.

Kysy rohkeasti halukkuuttamme yhteistyöprojekteihin! Olemme avoimia erilaisiin uusiin projekteihin ja ideoiden toteutuksiin sekä arviointeihin.

Responsive image Responsive image

Tehdään yhdessä!


Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimella, sähköpostilla tai lomakkeella. Vastaamme pikaisesti ja laskemme juuri teille räätälöidyn tarjouksen!

Ota yhteyttä lomakkeella